Tentang Kami

    Meunang Board semén Serat semén Besar Board & dikomprés Serat Ayeuna!

    pasar utama rinci LAIN Jenis usaha
    Amérika Kalér Merek: FET dewan pabrik
    Amérika Kidul No karyawan: 200 ~ 300  
    Éropa kulon Penjualan taunan: 15Million-20Million  
    Éropa wétan Taun Didirikeun: 2003  
    Asia wétan Ékspor pc: 50% - 60%  
    Asia Tenggara    
    di sakuliah dunya    

     

    BUBUKA
    SEJARAH
    palayanan
    tim urang
    BUBUKA

    Ningbo Fet Gedong Bahan & Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 2003 di Ningbo Kota, ayana di kiduleun Shanghai, 50km ti port Ningbo.
    Kami pabrik profésional pangbadagna dewan serat semén, kalsium silciate dewan di Cina ku 4 pabrik produksi lines.Our automic nyertakeun wewengkon 600.000 méter pasagi kalawan kapasitas taunan 20,000.000 méter pasagi.
    Simkuring boga eusi téhnologis tinggi na anu dipikawanoh salaku produk novelty.The ilmiah sarta téhnologis propinsi anu diuji ku Intertek, SGS, TUV, PSV, perusahaan urang ieu disatujuan ku ISO 9001: 2008 sarta ISO14001: 2001, ieu supplying konsumén di AS , Wétan Tengah, Australia, Afrika, Eropa, Asia Kidul jeung saterusna.
    Kuantitas kami ngekspor nyandak 60% tina sakabeh produksi.
    Tulus ngabagéakeun babaturan beuki cooperate jeung kami!

    SEJARAH

    Ningbo Fet Gedong Bahan & Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 2003. Kalayan konsép "kualitas ngarah, nyetir inovasi", parusahaan urang dedicates mun maturan global produk runtuyan budaya pamakéna nu nyugemakeun paménta. Tur geus nyieun perusahaan situasi win-win jeung konsumén jeung kahontal ngembangkeun sustainable.
    Dina sapuluh taun katukang, FET fokus dina ngembangkeun jeung manufaktur jeung produk anu tiasa nyadiakeun pamaké senang tur fun.With kualitas punjul sarta kreativitas unik, FET salawasna mertahankeun posisi dina widang profésional ngarah.
    FET ogé bayaran perhatian ka tanggung jawab sosial pausahaan bari gancang-tumuwuh; urang salawasna inget konsép perlindungan lingkungan mangsa pamakéan bahan sarta prosés manufaktur produk.
    Urang ngoperasikeun produksi mastikeun luyu jeung ISO9001 na ISO14001, ngalaksanakeun TQC kituna ka naksir konsép brand unik di operasi tina prosés husus, efisien, ramah lingkungan sarta pohara-standardized pinuh.
    Sanggeus jangka panjang gawé teuas kontinyu, FET geus ngadegkeun hiji jaringan pamasaran kuat di sakabeh dunya, anu produk geus katutup unggal kota county tur kacamatan. Di pasar internasional, konsumén parusahaan pervade di Asia Tenggara, Eropa, Amerika jeung Wétan Tengah jeung nagara séjén sarta kawasan.
    Urang taat ka pasar-berorientasi, ngamajukeun prosés informasi reengineering salajengna, ngadegkeun prosedur informasi basis anu nyokot customer salaku pusat, sarta ngawangun jaringan global logistik, aliran tunai, sarta aliran informasi. Urang nahan sumanget ti perusahaan "Nyieun nilai, jeung meunang-meunang harmoniously", nyiptakeun brand dunya sorangan bangsa Cina jeung daék tumuwuh gancang-salah sahiji pangalusna suppliers global.

    palayanan

    Ningbo Fet Bahan & Téhnologi Gedong Co., Ltd. diadegkeun dina 2003. Kalayan konsép "kualitas ngarah, nyetir inovasi", parusahaan urang dedicates mun maturan pamakéna global produk runtuyan budaya nu nyugemakeun paménta, sarta geus ngawangun kapribadian brand has, nyieun perusahaan situasi win-win jeung konsumén jeung kahontal ngembangkeun sustainable. Dina sapuluh taun katukang, FET fokus dina ngembangkeun jeung manufaktur jeung produk anu tiasa nyadiakeun pamaké senang jeung senang. Ti produk single ka sababaraha garis produk development.With kualitas punjul sarta kreativitas unik, Kami salawasna mertahankeun posisi anjog dina widang profésional.

    tim urang

    Simkuring boga tim desainer-kelas munggaran unik kalayan visi internasional, sarta geus ngawangun béda kapribadian jeung desain gaya na ensured nu pisan terus ti desain produk, ngembangkeun kapang, manufaktur produk mun sistem nilai brand.
    Simkuring gaduh 4 garis produksi kalawan tingkat automation tinggi na loba anggota staf terampil. Urang utamana ngahususkeun dina manufaktur rupa produk kayaning fireproof, hiasan, UV coated, dewan semén serat lampu na diatomite mandi mat.We geus earned hiji reputasi unggulan di pasar domestik jeung mancanagara.
    Urang attends nu Frankfurt Paperworld Fair jeung gambar brand alus, sarta ngabagéakeun para nasabah ti sakuliah dunya kalayan produk kualitas luhur.
    Urang attends nu Canton adil, FET dewan greets konsumén global kalawan produk tulis kualitas luhur, sarta ogé némbongkeun purchasers global hiji gambar brand alus.


    WhatsApp Online Chat!