produk

  • Warni Leuleus Diatomaceous Bumi mandi Mat Anti dieunakeun Jeung Rapid Cai nyeuseup

    Warni Leuleus Diatomaceous Bumi mandi Mat Anti ...

    21-541

    Colorful Soft Diatomaceous Earth Bath Mat Anti Slip With Rapid Water Suction   Main Features:   Diatomaceous earth has a unique molecular&strong physical absorption. Stable chemical properties heat resisting. Excellent absorbency deodorant new technology diatomite bathmat. Natual diatomaceous eatth bath mat with surprising absorbency non-slip bathroom shower diatomite mat. Specification: (1). Thickness: 6-10mm (2). Standard size: 450*350mm or 600*390mm(3). Note: other spe...

  • CE / SGS bijil diobral Hot Pengetahuan Alam Non dieunakeun Diatomaceous Bumi Mat Anyar Super Gancang garing Diatomite mandi Mat

    CE / SGS bijil Hot diobral Pengetahuan Alam Non dieunakeun Di ...

    21-541

    Diatomaceous: What is Diatomaceous? Diatomaceous earth is siliceous rock,which is formed by diatom remains sedimentation.Diatomaceous earth has a unique molecular structure,have a strong physical adsorption,stable chemical properties and heat resisting.It is using a new technology with excellent function of absorbant and deodorant.   Diatomaceous Earth Mat Description Rectangle Diatomaceous Earth Bath Mat Material Diatomaceous earth, clay Size(mm) 600*390*9 or 350*450*9 Col...

  • diatomaceous mandi bumi mat kacida absorbent anti dieunakeun diatomite mat-eco ramah awét

    diatomaceous mandi bumi mat kacida absorbent a ...

    21-541

    Product Introduction: Diatomaceous earth is siliceous rock,which is formed by diatom remains sedimentation.Diatomaceous earth has a unique molecular structure,have a strong physical adsorption,stable chemical properties and heat resisting.It is using a new technology with excellent function of absorbant and deodorant.                   Diatomaceous earth bath mat is full of tiny pores and passages good absorptive ability,deodorization,prevents...

  • Berwarna Diatomite mandi Mat Anti dieunakeun Cai nyerep garing Gancang 600 * 390 * 9mm

    Berwarna Diatomite mandi Mat Anti dieunakeun Cai Abso ...

    21-541

    600*390*9mm Colored Diatomite Bath Mat Non Slip Manufacturer New Tide Super Quick Dry Natural Diatomaceous Earth Mat   Main Features: Diatomaceous earth has a unique molecular&strong physical absorption. Stable chemical properties heat resisting. Excellent absorbency deodorant new technology diatomite bathmat. Natual diatomaceous eatth bath mat with surprising absorbency non-slip bathroom shower diatomite mat.   Product Introduction: · This is a bath mat of a hard board made w...

  • Fireproof Incombustible Cladding Board semén kaluar, Clapboard semén siding

    Fireproof Incombustible kaluar semén Board C ...

    21-541

    Fire-proof Incombustible A1 External Wall Panel Compressed Fiber Cement Board External Wall Heat Insulation Windproof   Product Introduction:   Fiber Cement Board is a stable performance and light weight building &decoration board used cement as major and natural fiber reinforced,with the process of pulping,emulsion,forming,pressing,autoclaving,drying and surface treatment.With the sanding surface, thickness uniformity is better and grain is clearer.And because of the cement,...

  • Berwarna Serat Cladding semén Panels, Fireproof Serat kaluar Sheeting semén

    Berwarna Serat Cladding semén Panels, Fireproo ...

    21-541

    Fireproof 100% Non Asbestos Exterior Wall Cladding Colored Cellulose Fiber Cement Board   Product Introduction:   Fiber cement board, using high quality fiber and mineral substances as main content,was made with forming by advanced technique & technological process & through high temperature & high pressure maintenance & special treatment. Fiber cement board, using high quality fiber and mineral substances as main content,was made with forming by advanced techniqu...

  • Mats Mandi gancang Drying Taneuh Diatomite mandi Mat Éta nyerep cai saharita garing

    Gancang Drying Taneuh Diatomite mandi Mat Mandi Ma ...

    21-541

    Diatomaceous earth fast drying bath mats super absorbent force diatomite bath mat non-slip bath mat   Product Introduction: What is diatom and diatomaceous earth(DE)? Diatomaceous earth (DE) is an off-white powder consisting of fossilized remains or silica shells of tiny aquatic organisms called diatoms. Diatoms are tiny, single-celled algae found in plankton. Below is the diatoms picture enlarged 1000 times under microscope. Specification: Dimension/Weight: 60 x 39 x 0.9 Cm (23.6...

  • Murni Pengetahuan Alam nyaman Diatomite mandi Mat 9mm Pikeun Rumah Tangga Dapur lanté Protection

    Murni Pengetahuan Alam nyaman Diatomite mandi Mat 9mm ...

    21-541

    9mm bumi Diatomaceous drying gancang mandi Mats super absorbent gaya diatomite mandi mat non-dieunakeun mandi mat Fitur utama: Diatomaceous mandi bumi mat pinuh tina pori leutik tur passages, pangabisa absorptive alus, deodorization, nyegah jamur sarta mites, anti gesekan, mildew buktina , resistance.So panas, didieu aya kaunggulan dibandingkeun jeung Mats mandi biasa, * Alus absorbent, jadi dries gancang * bisa nyegah jamur sarta mites * deodorization * Teu perlu ngumbah sarta perawatan anu gampang * Non dieunakeun * ...

TENTANG KAMI

  • Ngalaman leuwih.

    BUBUKA

    Ningbo Fet Gedong Bahan & Téhnologi Co., Ltd diadegkeun dina 2003 di Ningbo Kota, ayana di kiduleun Shanghai, 50km ti port Ningbo. Kami pabrik profésional pangbadagna dewan serat semén, kalsium silciate dewan di Cina ku 4 pabrik produksi lines.Our automic nyertakeun wewengkon 600.000 méter pasagi kalawan kapasitas taunan 20,000.000 méter pasagi. Simkuring boga eusi téhnologis tinggi na anu dipikawanoh salaku produk novelty.The ilmiah sarta téhnologis propinsi anu diuji ku Intertek, SGS, TUV, PSV, perusahaan urang ieu disatujuan ku ISO 9001: 2008 sarta ISO14001: 2001, ieu supplying konsumén di AS , Wétan Tengah, Australia, Afrika, Eropa, Asia Kidul jeung saterusna. Kuantitas kami ngekspor nyandak 60% tina sakabeh produksi. Tulus ngabagéakeun babaturan beuki cooperate jeung kami!

  • Ngalaman leuwih.

    tim urang

    Simkuring boga tim desainer-kelas munggaran unik kalayan visi internasional, sarta geus ngawangun béda kapribadian jeung desain gaya na ensured nu pisan terus ti desain produk, ngembangkeun kapang, manufaktur produk mun sistem nilai brand. Simkuring gaduh 4 garis produksi kalawan tingkat automation tinggi na loba staf terampil members.We utamana ngahususkeun dina manufaktur rupa produk kayaning fireproof, hiasan, UV coated, serat lampu dewan semén sarta diatomite mandi mat.We geus earned hiji reputasi unggulan di domestik jeung pasar di luar nagari.

  • Ngalaman leuwih.

    SEJARAH

    Ningbo Fet Gedong Bahan & Téhnologi Co., Ltd diadegkeun dina 2003. Kalayan konsép "kualitas ngarah, nyetir inovasi", parusahaan urang dedicates mun maturan global produk runtuyan budaya pamakéna nu nyugemakeun paménta. Tur geus nyieun perusahaan situasi win-win jeung konsumén jeung kahontal ngembangkeun sustainable. Dina sapuluh taun katukang, FET fokus dina ngembangkeun jeung manufaktur jeung produk anu tiasa nyadiakeun pamaké senang tur fun.With kualitas punjul sarta kreativitas unik, FET salawasna mertahankeun posisi dina widang profésional ngarah.

  • Ngalaman leuwih.

    palayanan

    Ningbo Fet Bahan & Téhnologi Gedong Co., Ltd diadegkeun dina 2003. Kalayan konsép "kualitas ngarah, nyetir inovasi", parusahaan urang dedicates mun maturan pamakéna global produk runtuyan budaya nu nyugemakeun paménta, sarta geus ngawangun kapribadian brand has, dijieun perusahaan nu meunang-meunang kaayaan jeung konsumén jeung kahontal nu sustainable development.In sapuluh taun katukang, FET fokus dina ngembangkeun jeung manufaktur jeung produk anu tiasa nyadiakeun pamaké senang jeung senang. Ti produk single ka sababaraha garis produk development.With kualitas punjul sarta kreativitas unik, Kami salawasna mertahankeun posisi anjog dina widang profésional.

  • BUBUKA
  • tim urang
  • SEJARAH
  • palayanan

industri News

    WhatsApp Online Chat!