Babagan awake dhewe

    Njaluk Board Cement Serat Cement Wall Board & Compressed Serat Saiki!

    MARKET MAIN DETAILS LAIN TYPE BUSINESS
    Amerika Utara Brands: medan BOARD Produsen
    Amérika Kidul Cacahing Karyawan: 200 ~ 300  
    Eropah kulon Sales Annual: 15Million-20Million  
    Eropah wétan Taun Madeg: 2003  
    Asia wétan Kaca pc: 50% - 60%  
    Asia Kidul-Wétan    
    Sak ndonya    

     

    PURWAKA
    RIWAYAT
    SERVICE
    TEAM OUR
    PURWAKA

    Ningbo medan Bahan Bangunan & Co., Ltd. didegaké ing taun 2003 ing Ningbo City, dumunung ing kidul Shanghai, 50km from port Ningbo.
    We are Pabrik profesional paling gedhe saka Papan serat semen, calcium silciate Papan ing China dening 4 pabrik produksi lines.Our automic jembaré 600.000 meter persegi kanthi kapasitas taunan 20,000.000 meter.
    We duwe isi teknologi dhuwur lan sing dikenali minangka produk novelty.The ngelmu lan teknologi provinsi sing dites dening Intertek, SGS, TUV, pamain bal, perusahaan kita iki disetujoni dening ISO 9001: 2008 lan ISO14001: 2001, wis nyediakke pelanggan ing Amerika Serikat , Timur Tengah, Australia, Afrika, Eropa, Asia Kidul lan ing.
    Jumlahe kita ngekspor njupuk 60% saka kabèh produksi.
    Sincerely welcome kanca liyane kanggo kerjo bareng karo kita!

    RIWAYAT

    Ningbo medan Bahan Bangunan & Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Kanthi konsep "kualitas anjog, nyopir inovasi", perusahaan kita Pendidikan kanggo aturan global produk seri budaya konsumen kang gawe marem dikarepake. Lan wis digawe ing perusahaan kahanan Win-Win karo pelanggan lan ngrambah ing pembangunan.
    Ing sepuluh taun kepungkur, medan fokus ing pangembangan lan Manufaktur kanggo produk kang bisa nyedhiyani pengguna seneng lan fun.With kualitas unggul lan kreatifitas unik, medan tansah njogo posisi ing lapangan profesional anjog.
    Medan uga kebayar waé kanggo tanggung jawab sosial perusahaan nalika cepet-akeh; kita tansah elinga konsep lingkungan Proteksi sak nggunakake materi lan proses Manufaktur produk.
    We makaryakke produksi strictly ing sesuai karo ISO9001 lan ISO14001, penerapan TQC supaya minangka kanggo kokwaca konsep account unik ing operasi ing pangolahan specialized, efisien, lingkungan loropaken lan Highly-standar lengkap.
    Sawise long-term karya hard dadi, medan wis ditetepake jaringan marketing kuwat ing donya kabèh, produk wis dijamin saben kutha kabupaten lan kutha-kutha. Ing pasar internasional, pelanggan perusahaan pervade ing Asia Kidul-Wétan, Eropa, Amerika lan Timur Tengah lan negara liyane lan wilayah.
    Kita bakal kanggo pasar-oriented, ningkataké proses informasi Reengineering luwih, netepake prosedur informasi basis kang njupuk customer minangka pusat, lan mbangun jaringan global logistics, aliran awis, lan aliran informasi. We ngemu roh saka perusahaan "Kanggo nggawe Nilai, lan menang-menang harmonis", nggawe account donya dhewe bangsa Cina lan kekarepan kanggo tuwuh cepet minangka salah siji sing paling supplier global.

    SERVICE

    Ningbo medan Bahan & Teknologi Building Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Kanthi konsep "kualitas anjog, nyopir inovasi", perusahaan kita Pendidikan kanggo aturan konsumen global produk seri budaya kang gawe marem dikarepake, lan wis shaped pribadine account khusu, digawe perusahaan kahanan win-win karo pelanggan lan ngrambah ing pembangunan. Ing sepuluh taun kepungkur, medan fokus ing pangembangan lan Manufaktur kanggo produk kang bisa nyedhiyani pengguna seneng lan seneng-seneng. Saka siji produk kanggo macem-macem produk baris development.With kualitas unggul lan kreatifitas unik, Kita tansah njogo posisi leading ing lapangan profesional.

    TEAM OUR

    We duwe tim Desainer-kelas kapisan unik karo sesanti internasional, lan wis kawangun ing béda pribadine lan desain gaya lan menthekake Pinuju terus saka desain produk, pembangunan jamur, Manufaktur produk kanggo sistem nilai account.
    We kudu 4 garis produksi karo tingkat automation dhuwur lan akeh anggota Staff trampil. We utamané spesialis ing Manufaktur sawetara produk kayata kang tahan geni, hiasan, UV ditutupi, Papan semen serat cahya lan diatomite perlu mat.We wis entuk lan ajining diri banget ing pasar domestik lan luar negeri.
    We nekani ing Frankfurt Paperworld Fair karo gambar merk, lan nampani pelanggan saka sak donya karo produk kualitas.
    We nekani kanton padha, medan BOARD greets pelanggan global karo produk nulis kualitas dhuwur, lan uga nuduhake purchasers global gambar merk.


    Tampilan Online Chat!