Grosir 100% Papan Semen Serat Warna Non Asbes , Pemasok lan Produsen Lembar Semen Serat Selulosa | Fet
  • 1(1)

100% Non Asbes Board Cement Colored Serat, Selulosa Serat Sheet Cement

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: ZHEJIANG, CHINA
Jeneng merek: medan BOARD
Sertifikasi: M / ISO / SGS
Panggil Model: medan FCB
Quantity Pesenan: Bisa nego
price: Bisa nego
Details Packaging: pallet kayu + Wrapping Film
Wektu Pangiriman: 7-20 Dina
Syarat-syarat pembayaran: L / C, T / T, Western Union
Sumber Kabisan: Potongan 100000 saben sasi

Detail produk

Tabel

Tags Product

UV ditutupi tahan geni 100% Non Asbes Sheet Cement Exterior Wall Panel Colored Selulosa Serat

 

Pambuka Product:

 

Papan Fiber semen iku digawe saka bahan gabungan wedhi, semen lan selulosa serat. Papan Fiber semen diprodhuksi ing wangun sheet lan digunakake ora mung minangka panel nanging uga umum digunakake minangka lining eave lan minangka underlay kothak ing geladhak lan ing jedhing lan panggonan liyane.

 

Fitur utama:

 

1. Awet
2. Incombustible
3. Non-radioaktif
4. dhuwur kekuatan
5. bobot cahya
6. kurang panyerepan banyu
7. weather apik tahan
aspek 8. performa-rega
9. 100% tanpa asbes lan bahan kimia mbebayani liyane.

 

produk
Kapadhetan garing (g / cm3)
1.3-1.4
panyerepan banyu (%)
28-33
expansion udan (%)
0,2
Kadar banyu (%)
7-13
Mlengkung Strength (MPa)
16-22
rate shrinkage (%) 0.1-0.15
Frost tahan
Ora delamination lan kokain sawise 25cycles ing pembekuan lan thawing
seng nembus banyu Ora gulung banyu ing lumahing Papan sawise 24hours

 

Aplikasi Product:

 

1. Njaba wall: Hotel, Stadium, School, House, Office, Supermarket, Toko, Villa, lan Apartment.
2. wall Interior: Subway, Kantor, Ruang, Tunnel, Market, Hotel, kamar cuci jalur & panggonan gedhe.

 
Keterangan:

(1). Kekandelan: 4-24mm
(2). Ukuran standar: 1220 * 2440mm utawa 1200 * 2400mm
(3). Wigati: specification cumawis, kayata 915mm * 1830mm, 1220mm * 3000mm

Details Packaging:

1. pallet kayu-kayuan Kuwat (Standard Ekspor Paket)
2. Corner protèktif
3. Plastic Film
4. Jaga Board

 

Instalasi njaba Wall:

Points Construction utama: Biasane digunakake proses garing-peserta, lumahing kudu dianggep karo nutupi banyu-bukti, kaya langit varnish utawa nutupi resin cetha.

 

Instalasi Interior Wall:

Konstruksi Utama Poin: Miturut titik lan desain, Papan PFB bisa Cut karo saw Sapi ing situs utawa kurban rampung produk edged 45 °. Langsung pasted yen tembok iku warata. Yen ora, pls digunakake Papan kayu minangka basa kanggo paste. Lan nggancaraken karo kuku. Uga tingkat karo keel kayu lan banjur nggancaraken karo kuku


Term Trade:

1. Pembayaran: T / T
2 .Lead wektu: 15 days Pakaryan;
3. Shipping barang sing dipetik ing panjalukan.
4. Shipping port: Foshan, Guangzhou utawa port Shenzhen, Mainland China.
5. Diskon: diskon adhedhasar jumlahe.

Tag:

serat gang semen werna,

weatherboards serat semen


  • Previous:
  • Next:

  • jeneng: Papan Cement Serat panel Panels Resistance Fire: 240 Minutes (GB / T8624-1997)
    Warna Utama: Putih, Ireng, Abang, Ijo, Kuning radioaktivitas: Kontek Kanggo GB6566-2001 A kelas
    Sistem Manajemen Mutu: ISO 9001 Release Of Asbes: 100% Non-asbes
    Material Raw: Serat, Semen, Sand Quartz Termal doyo: 0.20-0.25W / MK
    titik: Good Ing Anti-impact Anti-lindhu: Kelas 8-13
    Meneng mbatalake: > 68N / mm2

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!