PRODUCTS

  • diatomaceous perlu bumi Mat Highly absorbent anti-slip diatomite mat-eco loropaken awet

    diatomaceous perlu bumi Mat Highly absorbent a ...

    21-541

    Product Introduction: Diatomaceous earth is siliceous rock,which is formed by diatom remains sedimentation.Diatomaceous earth has a unique molecular structure,have a strong physical adsorption,stable chemical properties and heat resisting.It is using a new technology with excellent function of absorbant and deodorant.                   Diatomaceous earth bath mat is full of tiny pores and passages good absorptive ability,deodorization,prevents...

  • Colorful Soft Diatomaceous Bumi Bath Mat Anti Slip Kanthi Rapid Water nyedhot

    Colorful Soft Diatomaceous Bumi Bath Mat Anti ...

    21-541

    Colorful Soft Diatomaceous Earth Bath Mat Anti Slip With Rapid Water Suction   Main Features:   Diatomaceous earth has a unique molecular&strong physical absorption. Stable chemical properties heat resisting. Excellent absorbency deodorant new technology diatomite bathmat. Natual diatomaceous eatth bath mat with surprising absorbency non-slip bathroom shower diatomite mat. Specification: (1). Thickness: 6-10mm (2). Standard size: 450*350mm or 600*390mm(3). Note: other spe...

  • M / SGS Certificate sale Hot Natural Non Slip Diatomaceous Bumi Mat New Super cepet garing Diatomite Bath Mat

    M / SGS Certificate Hot sale Natural Non Slip Di ...

    21-541

    Diatomaceous: What is Diatomaceous? Diatomaceous earth is siliceous rock,which is formed by diatom remains sedimentation.Diatomaceous earth has a unique molecular structure,have a strong physical adsorption,stable chemical properties and heat resisting.It is using a new technology with excellent function of absorbant and deodorant.   Diatomaceous Earth Mat Description Rectangle Diatomaceous Earth Bath Mat Material Diatomaceous earth, clay Size(mm) 600*390*9 or 350*450*9 Col...

  • Colored Diatomite Bath Mat Anti Slip Water nresep Garing Cepet 600 * 390 * 9mm

    Colored Diatomite Bath Mat Anti Slip Water Abso ...

    21-541

    600*390*9mm Colored Diatomite Bath Mat Non Slip Manufacturer New Tide Super Quick Dry Natural Diatomaceous Earth Mat   Main Features: Diatomaceous earth has a unique molecular&strong physical absorption. Stable chemical properties heat resisting. Excellent absorbency deodorant new technology diatomite bathmat. Natual diatomaceous eatth bath mat with surprising absorbency non-slip bathroom shower diatomite mat.   Product Introduction: · This is a bath mat of a hard board made w...

  • Mats Kitchen Fast pangatusan lemah Diatomite Bath Mat Sing nresep banyu cepet Garing

    Fast pangatusan lemah Diatomite Bath Mat Kitchen Ma ...

    21-541

    Diatomaceous earth fast drying bath mats super absorbent force diatomite bath mat non-slip bath mat   Product Introduction: What is diatom and diatomaceous earth(DE)? Diatomaceous earth (DE) is an off-white powder consisting of fossilized remains or silica shells of tiny aquatic organisms called diatoms. Diatoms are tiny, single-celled algae found in plankton. Below is the diatoms picture enlarged 1000 times under microscope. Specification: Dimension/Weight: 60 x 39 x 0.9 Cm (23.6...

  • Pure Natural Nyaman Diatomite Bath Mat 9mm Kanggo Household Kitchen Floor Protection

    Pure Natural Nyaman Diatomite Bath Mat 9mm ...

    21-541

    9mm bumi Diatomaceous pangatusan cepet perlu kloso super absorbent pasukan diatomite perlu Mat non-slip perlu Mat Fitur utama: Diatomaceous perlu bumi Mat kebak pori cilik lan peranganing, kemampuan absorptive apik, deodorization, ngalangi jamur lan mites, anti-gesekan, mildew bukti , resistance.So panas, kene sing menehi kaluwihan dibandhingake karo kloso perlu biasa, * banget absorbent, supaya dries cepet * Apa nyegah jamur lan mites * deodorization * Ora perlu wisuh lan care gampang * Non slip * ...

  • Tahan geni Incombustible panel Board Cement njaba, Clapboard Cement Siding

    Tahan geni Incombustible njaba Cement Papan C ...

    21-541

    Fire-proof Incombustible A1 External Wall Panel Compressed Fiber Cement Board External Wall Heat Insulation Windproof   Product Introduction:   Fiber Cement Board is a stable performance and light weight building &decoration board used cement as major and natural fiber reinforced,with the process of pulping,emulsion,forming,pressing,autoclaving,drying and surface treatment.With the sanding surface, thickness uniformity is better and grain is clearer.And because of the cement,...

  • Colored Serat panel Cement Panel, kang tahan geni Serat njaba Sheeting Cement

    Colored Serat panel Cement Panel, Fireproo ...

    21-541

    Fireproof 100% Non Asbestos Exterior Wall Cladding Colored Cellulose Fiber Cement Board   Product Introduction:   Fiber cement board, using high quality fiber and mineral substances as main content,was made with forming by advanced technique & technological process & through high temperature & high pressure maintenance & special treatment. Fiber cement board, using high quality fiber and mineral substances as main content,was made with forming by advanced techniqu...

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • EXPERIENCE liyane.

    PURWAKA

    Ningbo medan Bahan Bangunan & Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2003 ing Ningbo City, dumunung ing kidul Shanghai, 50km from port Ningbo. We are Pabrik profesional paling gedhe saka Papan serat semen, calcium silciate Papan ing China dening 4 pabrik produksi lines.Our automic jembaré 600.000 meter persegi kanthi kapasitas taunan 20,000.000 meter. We duwe isi teknologi dhuwur lan sing dikenali minangka produk novelty.The ngelmu lan teknologi provinsi sing dites dening Intertek, SGS, TUV, pamain bal, perusahaan kita iki disetujoni dening ISO 9001: 2008 lan ISO14001: 2001, wis nyediakke pelanggan ing Amerika Serikat , Timur Tengah, Australia, Afrika, Eropa, Asia Kidul lan ing. Jumlahe kita ngekspor njupuk 60% saka kabèh produksi. Sincerely welcome kanca liyane kanggo kerjo bareng karo kita!

  • EXPERIENCE liyane.

    TEAM OUR

    We duwe tim Desainer-kelas kapisan unik karo sesanti internasional, lan wis kawangun ing béda pribadine lan desain gaya lan menthekake Pinuju terus saka desain produk, pembangunan jamur, Manufaktur produk kanggo sistem nilai account. We kudu 4 garis produksi karo tingkat automation dhuwur lan akeh Staff trampil members.We utamané spesialis ing Manufaktur sawetara produk kayata kang tahan geni, hiasan, UV ditutupi, serat cahya Papan semen lan diatomite perlu mat.We wis entuk lan ajining diri banget ing domestik lan pasar luar negeri.

  • EXPERIENCE liyane.

    RIWAYAT

    Ningbo medan Bahan Bangunan & Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2003. Kanthi konsep "kualitas anjog, nyopir inovasi", perusahaan kita Pendidikan kanggo aturan global produk seri budaya konsumen kang gawe marem dikarepake. Lan wis digawe ing perusahaan kahanan Win-Win karo pelanggan lan ngrambah ing pembangunan. Ing sepuluh taun kepungkur, medan fokus ing pangembangan lan Manufaktur kanggo produk kang bisa nyedhiyani pengguna seneng lan fun.With kualitas unggul lan kreatifitas unik, medan tansah njogo posisi ing lapangan profesional anjog.

  • EXPERIENCE liyane.

    SERVICE

    Ningbo medan Bahan & Teknologi Building Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2003. Kanthi konsep "kualitas anjog, nyopir inovasi", perusahaan kita Pendidikan kanggo aturan konsumen global produk seri budaya kang gawe marem dikarepake, lan wis shaped pribadine account khusu, digawe perusahaan menang-menang kahanan karo pelanggan lan ngrambah ing sustainable development.In sepuluh taun kepungkur, medan fokus ing pangembangan lan Manufaktur kanggo produk kang bisa nyedhiyani pengguna seneng lan seneng-seneng. Saka siji produk kanggo macem-macem produk baris development.With kualitas unggul lan kreatifitas unik, Kita tansah njogo posisi leading ing lapangan profesional.

  • PURWAKA
  • TEAM OUR
  • RIWAYAT
  • SERVICE

INDUSTRY NEWS

    Tampilan Online Chat!